Over Ons

Media Profession beschikt over een groot en actueel bestand aan mediapersoneel en -freelancers. Wij bemiddelen voor ad hoc en vaste projecten zowel op contract- als op freelancebasis. Tevens verzorgt Media Payroll de verloning van het mediapersoneel.

Voor boekingen en urgente zaken zijn wij 24/7 bereikbaar. Snel en efficiënt werken is voor ons essentieel, zodat wij alle aanvragen adequaat kunnen behandelen.

Media Profession is werkzaam in de multimedia- en evenementenbranche en heeft een sterke focus op televisie. Onze bedreven consultants hebben ervaring in de mediabranche, waardoor zij zich goed kunnen inleven en meedenken in het aandragen van oplossingen.

Onze kracht ligt in samenwerken!

Bent u, als opdrachtgever, op zoek naar een ervaren of beginnende gedreven kracht, voor ad hoc of lange termijn? Of ben jij die ambitieuze persoon die in de media aan de slag wilt gaan? Neem dan contact met ons op!

De bemiddeling van mediapersoneel kan op freelance-, payrolling of contractbasis (vast of tijdelijk dienstverband) tot stand komen en is flexibel aan uw wensen aan te passen.

Uw aanvraag kan via de website, of zelfs via social media, geregeld worden en dit bespaart u of uw afdeling veel tijd.