Media Opdrachtgevers | Bemiddeling

Media Profession bemiddelt tussen Media Opdrachtgever en Media Freelancers. Wij kunnen putten uit een uitgebreide database met vakmensen die vaak al jarenlang voor ons werken. Het voordeel hiervan is dat er geen wervingskosten gemaakt hoeven te worden en dat u als klant hiervoor géén onnodige hoge kosten hoeft te maken!

Onze kracht ligt in samenwerken! De consultants bij Media Profession komen zelf uit de media en hebben vele jaren ervaring met het invullen van vacatures. Zij kunnen zich verplaatsen in en meedenken over de uitdagingen waarvoor u zich geplaatst ziet én oplossingen aandragen.

Producenten zien zich steeds vaker voor het probleem gesteld om binnen zeer korte tijd een productieteam met specifieke kenmerken voor een bepaald programma samen te stellen. Ook facilitaire bedrijven moeten steeds vaker onder grote tijdsdruk operationele teams samenstellen. 'Last minute boekingen' zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Het aantal te produceren programma's per periode varieert daarbij ook nog eens sterk.

Media Profession is een bemiddelings- en detacheringsbureau voor mediafreelancers en assisteert uw afdeling productie of planning. Het aan de database gekoppelde planningssysteem geeft bij een zoekopdracht direct aan welke vakspecialist op een bepaald tijdstip beschikbaar is

Voor assistentie, neem dan contact met ons op en wij gaan meteen, geheel vrijblijvend, voor u op zoek naar een professionele kracht, of het nu gaat voor een tijdelijke of een langdurende opdracht.